babylivia.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

babyLivia Squeezy - det beste for barnet i èn pose

02.07.2020

babyLivia Squeezy - Inspirasjon og oppskrifter 

Grønnsaksinntaket er fortsatt for lavt hos barn idag, ifølge årsrapporten fra Helsedirektoratet som inkluderer en studie av 4-åringers kosthold (Klikk.no).

Har du barn som er kresne på konsistens og grønnsaker? Da er smoothie en genial måte å få det implementert i kostholdet på! Fyll på med gode grønnsaker som passer sammen, og det blir enklere å nå målet om fem om dagen. 

babyLivia Squeezy kan også fylles med et univers av andre godsaker; grøt, presset juice, yogurth, middagsmat og så videre. Her er det bare fantasien som setter grenser! Dette blogginnlegget vil vi bruke til å jevnlig legge ut oppskrifter vi har lagt vår elsk på, for inspirasjon til matglade foreldre og barn. 

Bon Apetitè!

 

Fruktig sommergrøt 🍓

Ingredienser:

  • 3 dl melk
  • 3 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl yogurth
  • 2 dl frosne bær

Slik gjør du:

  • Kok opp melk og havregryn, og la det småkoke i 3 min under omrøring
  • Hell grøten over i en blender, og tilsett yogurth og frosne bær
  • Kjør grøten glatt

    La grøten få avkjøles helt, og fyll opp smoothieposene med ønsket mengde. Frys de du ikke bruker og ta opp når du trenger! 

 

Les mer...

Historien bak babyLivia

29.06.2020

Historien bak merkevaren babyLivia startet da Livia ble introdusert grøt. Livia ble alltid mett til slutt, men halvparten av grøten forsvant ned langs den lille dobbelthaken, under smekka og ned til en pysj som alltid måtte skiftes på nytt før leggetid. Tenk om det fantes en smekke som hadde høy hals slik at grøten ble værende på smekka? Idèen måtte testes. Neste dag kjørte pappa Sondre til den lokale stoffbutikken, og etter noen timer med fomling på symaskinen ble det første utkastet sydd.

 

babyLivia er en familiebedrift med en mamma som elsker design, en pappa som elsker produkter som gjør livet som småbarnsforeldre enklere, og så klart baby Livia. Siste tilskudd til gjengen er Hasse som nettopp er fylt 1 år. Sammen har vi skapt merkevaren babyLivia – for å gjøre hverdagen til foreldre et lite hakk enklere.

Vi lever i en annerledes hverdag der vi sjonglerer gründerliv og familieliv med småbarn. Søvnløse netter både med barn som ikke vil sove - og søvnløse netter med grubling over hvor veien videre bringer oss med babyLivia. Heldigvis er det flest netter med søvn, og heldigvis har vi en fantastisk gruppe mennesker som heier! Både kunder, forhandlere, agenter og distributører i Norge og resten av verden.

Dere gjør alle at reisen vår blir en jobb å glede seg til hver eneste dag!

Følg oss videre både på nettsiden vår og på sosiale medier hos babylivia.official, og ta del av reisen med barnesøl og gulp, og mange mange smil <3 

 

Hilsen Sondre og Guro

 

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke